Forsikringsskader

Har du en forsikringsskade? Så kan vi hos Lorentzen & Klok give dig relevant rådgivning i forhold til din forsikringsskade. Har du brug for hjælp til udbedring af skader, er det også noget vi kan hjælpe med. Her sikrer vi dig en god løsning, der holder længe. Vi hjælper både private og virksomheder med forsikringsskader, og med vores mange års erfaring med at udbedre forskellige VVS-skader kan vi derfor helt sikkert også hjælpe dig med din forsikringsskade.

Forsikringsskader omhandler typisk følgende:

  • Vandskader
  • Rørskader
  • Kloakskader
  • Stormskader

I tilfælde med forsikringsskader er det vigtigt, at der tilbydes en god service og de rigtige løsninger på skaderne. Dette får du hos Lorentzen & Klok, hvor vi står klar til at løse dit problem på bedste vis. Gennem en tæt dialog med dig som kunde vurderer vi dit behov, så vi kan tilbyde dig den rette løsning.

Vi befinder os i Albertslund, men vi kommer gerne ud til Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Glostrup og Taastrup.

Hjælp til forsikringsskader

Uanset om du søger hjælp eller rådgivning vedrørende forsikringsskader, er det noget, vi kan hjælpe dig med hos Lorentzen & Klok. Hvis du gerne vil forebygge forsikringsskader, er det en god idé at lade en autoriseret VVS-installatør stå for dine VVS-installationer. På den måde kan du være sikker på, at det bliver gjort ordentligt.

Lader du Lorentzen & Klok stå for udbedring eller rådgivning i dine forsikringsskader, får du et autoriseret VVS-firma, der sætter en ære i at yde deres kunder den bedste service og en kompetent rådgivning i forbindelse med forsikringsskader, store såvel som små.

Vi har stor erfaring med forsikringsskader i områder omkring Albertslund. Har du en forsikringsskade, er du derfor velkommen til at kontakte os på 43 64 92 21 eller på lorentzenogklok@hotmail.com med henblik på hjælp eller rådgivning herom.

Vi står klar til at udbedre dine VVS-skader, hvad end der er tale om vand- og rørskader, eller skader som følge af fejl på diverse anlæg.