VVS-reparation

Hos Lorentzen & Klok kan vi hjælpe dig med alt inden for VVS-reparation, hvad end det drejer sig om reparation af et toilet, der løber, eller reparation af en defekt varmepumpe. Så står du og skal bruge en autoriseret VVS-installatør til en forestående reparationsopgave, kan du trygt lade en af vores dygtige VVS’ere klare arbejdet.
Måske står du i den akutte situation, at din bruser er sprunget læk, eller din vandhane er stoppet til. Selvom det er akut, er det alligevel en god idé at lade en autoriseret VVS’er klare reparationen af dine VVS-installationer. Dette for at du kan være sikker på, at det bliver gjort korrekt, og du får en holdbar løsning. Uanset om du skal bruge en VVS-installatør til en mindre eller større reparationsopgave, så kan vi hos Lorentzen & Klok klare opgaven.

Udover Albertslund, servicerer vi også områderne Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Glostrup og Taastrup.

Professionel reparation af en autoriseret VVS-installatør

Med vores mange års erfaring inden for VVS-branchen kan vi derfor også løfte din VVS-opgave, hvad end det drejer sig om reparation eller installation. Er du i tvivl om, hvorvidt der er behov for reparation eller udskiftning, er du velkommen til at kontakte os. Vores autoriserede VVS’ere står klar til at rådgive dig i, om der er behov for reparation eller noget helt nyt.
Uanset om der er tale om renovering, reparation eller nybyggeri, kan du trygt lade Lorentzen & Klok stå for VVS-arbejdet. Fra vedligeholdelse til opsætning af varmepumper, eller fra reparation af rørsystemer til udskiftning af sanitet, så er det noget, vi kan hjælpe med.
Så skal du bruge et autoriseret VVS-firma i Albertslund eller omegn, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 43 64 92 21 eller lorentzenogklok@hotmail.com. Vi bestræber os på at yde den bedste service for vores kunder, hvorfor vi altid står klar til at rådgive og vejlede dig i VVS-produkter, og hvilken løsning der passer bedst til dit behov.