Autoriseret VVS i Ishøj med fokus på kvalitet

Hos Lorentzen & Klok udfører vi alle typer af VVS-opgaver i Ishøj. Så søger du en autoriseret VVS’er i Ishøj med stor ekspertise, så står vi klar til at rykke ud til dig. Ingen VVS-opgaver i Ishøj er enten for små eller store for Lorentzen & Klok. Vi kommer indenfor aftalt tidspunkt og vi rydder op efter os hver gang. Du kan derfor altid føle dig tryg ved at lave en aftale med os. Vi har gode og professionelle samarbejdspartnere.

Drejer det sig om forsikringsskader er det vigtigt at der tilbydes en god service og de rigtige løsninger på skaderne. Det klarer vi her hos Lorentzen & Klok VVS i Ishøj, hvor vi står klar til at løse dit problem på bedste vis. Vi har en tæt dialog med vores kunder, så vi kan vurdere dine behov og dermed udfører den rette løsning.

VVS i Ishøj udfører alle typer VVS-opgaver

Vi er specialister, når det kommer til VVS-arbejde i Ishøj og omegn. Lorentzen & Klok udfører et bredt spektrum af arbejdsopgaver indenfor VVS-faget i alle typer boliger både nye som ældre.

Vi udfører bl.a.:

  • Renovering af badeværelser
  • Fjernvarme
  • Forsikringsskader
  • VVS-entrepriser
  • Lækagesporing

Vi udfører alle typer VVS-opgaver i Ishøj. Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os og få en snak med en af vores kompetente VVS’ere. Vi besvarer alle typer af VVS relateret spørgsmål i Ishøj og omegn.

Kontakt vores VVS’er i Ishøj allerede i dag

Kontakt os og lad os få en snak omkring dine ønsker og behov for en VVS’er. Vi kan kontaktes på telefonnummer 43 64 92 21. Du kan også skrive os en mail på lorentzenogklok@hotmail.com, hvor vi så vil vende retur til dig hurtigst muligt. Lad os hjælpe dig med dine VVS relateret opgaver i Ishøj.