VVS installation

Når du skal have udført VVS-arbejde i din bolig eller din virksomhed, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført korrekt og i overensstemmelse med de fremsatte retningslinjer og sikkerhedsmæssige krav. Derfor er det en god idé at lade en autoriseret VVS installatør stå for VVS installation, hvad end det drejer sig om renovering eller nybygning.
Hos Lorentzen & Klok kan vi hjælpe dig med dine VVS installationer både til privat og til erhverv. Ingen opgaver er for store eller små til os, hvorfor vi kan hjælpe dig med lige den VVS-opgave, du står og mangler hjælp til.

Selvom vi har base i Albertslund, køre vi også ud til blandt andet Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Glostrup og Taastrup.

Vores dygtige VVS installatører kan blandt andet hjælpe med:

Lader du Lorentzen & Klok stå for din VVS installation, kan du være sikker på, at det bliver udført af et autoriseret VVS-firma. Så skal du bruge VVS-service i Albertslund eller omegn, kan du trygt vælge Lorentzen & Klok. Her får du et veludført arbejde og et resultat af høj kvalitet.

VVS installation til dit behov

Uanset om det drejer sig om installation af afløb, installation af centralvarme eller noget helt tredje VVS-arbejde, så kan vores autoriserede VVS installatører klare arbejdet. Vi har mange års erfaring inden for branchen, og så er vi også medlem af TEKNIQ, hvilket sikrer dig, at kvaliteten af vores arbejde er i top. Det er nemlig vigtigt for os, at vi udfører vores arbejde med fokus på et godt håndværk, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Vi er specialister, når det drejer sig om VVS installationer, og vores kompetenceområder spænder derfor også vidt, så vi kan hjælpe dig med lige præcis det VVS-arbejde, du skal bruge hjælp til. Vil du vide mere om, hvordan Lorentzen & Klok kan hjælpe dig med dine VVS installationer? Så er du altid velkommen til at kontakte os på 43 64 92 21 eller på lorentzenogklok@hotmail.com. Vores VVS installatører står klar til at hjælpe dig med dit næste projekt.