Kompetent VVS i Brøndby med 4,7 ✩ på Haandvaerker.dk

Søger du en VVS’er som kan klare alle typer af VVS-opgaver i Brøndby? Så står Lorentze & Klok VVS i Brøndby klar til at hjælpe dig. Vi er desuden meget stolte af at have 4,7 stjerner ud af 5 på Haandvaerker.dk.

Lorentzen & Klok hjælper dig med alt indenfor VVS-reparationer. Vi hjælper dig med reparation af din boligs toilet eller reparation af din defekte varmepumpe og meget mere. Står du derfor og har brug for en autoriseret VVS’er i Brøndby, så er vores team altid klar til at rykke ud til dig.

Vi rykker også ud i akuttilfælde alle dage på året.

Vores dygtige VVS-installatører i Brøndby kan bl.a. hjælpe med:

  • Renovering af badeværelse
  • Forsikringsskader
  • Ventilation
  • Vandinstallation, varme, sanitet og gas

Vi udfører også meget mere end blot de ovenstående VVS-opgaver i Brøndby. Så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os, hvis vi skal hjælpe dig!

Professionel og autoriseret VVS i Brøndby

Alle vores medarbejdere er uddannet og har en høj ekspertise i alle former for VVS-opgaver. Udover en stor kundetilfredshed er vi også medlem af TELKNIQ og Fjernvarmens Serviceordning. Det gør, at du som kunde står endnu stærkere, og sikret VVS-arbejde i Brøndby udført med højt specialiseret medarbejdere.

Med vores mange års erfaring indenfor VVS-branchen kan vi udføre alle typer VVS-opgaver uanset om det drejer sig om reparation eller installation. Skulle du være i tvivl om hvorledes der skulle være behov for reparation eller udskiftning, er du velkommen til at kontakte os. Vores autoriserede VVS’ere står klar til at rådgive dig i, om der er behov for reparation eller noget helt nyt.

Kontakt en VVS’er i Brøndby i dag

Står du derfor med et akut problem, ønsker at renovere dit badeværelse eller noget helt tredje? Så kontakt os, og lad os tage en snak om dine ønsker og behov. Kontakt os i dag! På enten 43 64 92 21 eller på lorentzenogklok@hotmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.