Professionel VVS i Ballerup med mange tilfredse kunder

Vi hjælper dig med alle former for VVS relateret arbejde i Ballerup og omegn. Vi hjælper med alt – uanset om det drejer sig om reparation af din boligs toilet eller reparation af din defekte varmepumpe og meget mere. Vi rykker også ud i akuttilfælde alle dage alle årets 365 dage.

Lorentzen & Klok er medlem hos TEKNIQ samt Fjernvarmens Serviceordning. Dermed får du tryghed, når du vælger os som dit foretrukne VVS-firma i Ballerup. Som medlem hos TEKNIQ og Fjernvarmens Serviceordning har alle vores VVS’ere i Ishøj gennemgået foreningens kvalitetsstyringssystem. Det betyder, at du som kunde sikres, at det arbejde vi udfører er i højeste kvalitet.

Lorentzen & Klok er specialister, når det kommer til VVS-arbejde i Ballerup. Vi udfører et bredt spektrum af VVS-opgaver i alle typer boliger. Udover VVS-arbejde udfører vi ejendomsservice samt alt i blik- og tagarbejde med markedets bedste samarbejdspartnere

Hjælp til forsikringsskader af VVS’er i Ballerup

Vi hjælper med forsikringsskader som indebærer arbejde udført af en autoriseret VVS’er i Ballerup og omegn. Når man skal have udbedret forsikringsskader er det altid vigtigt at have en autoriseret VVS-installatør i Ballerup ved sin side. Hos Lorentzen & Klok VVS i Ballerup yder vi professionel rådgivning i forbindelse med alle typer VVS-opgaver. Der er altid mulighed for at få professionel rådgivning omkring de pågældende VVS-opgaver, så du kan være sikker på at få et godt resultat. ​

Vores VVS’er i Ballerup står klar til at hjælpe dig

Ønsker du hjælp fra en erfaren VVS-installatør, eller har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Kontakt os også hvis du at få et tilbud på netop din VVS-opgave.
Vi kan kontaktes på 43 64 92 21 eller via mail lorentzenogklok@hotmail.com. Vi glæder os til at hører fra dig og give dig en hjælpende hånd med VVS-arbejdet i Ishøj.