Vandinstallation

Hos Lorentzen & Klok kan vi hjælpe dig med dine vandinstallationer, hvad enten det er til din bolig eller din virksomhed. Vi udfører alle typer vandinstallation, og ingen opgave er derfor for lille eller for stor til os. Vi står klar til at løfte din VVS-opgave og levere en løsning, der matcher dine behov.

Vi kører fra Albertslund og ud til Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Glostrup og Taastrup.

Vi løser typisk følgende opgaver inden for vandinstallationer:

  • Reparation af eksisterende vandinstallationer
  • Installation af rør til vandhaner
  • Sanitetsinstallationer på badeværelset

Skal du bruge en autoriseret VVS-installatør i Albertslund eller omegn til dine vandinstallationer, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så vi sammen kan finde den rette løsning til dit behov. Tag os også gerne med på råd, hvis du står midt i renoveringen af din bolig eller badeværelse og skal have lavet VVS-installationer. Det er nemlig en god idé at lade en autoriseret VVS-installatør stå for montering og installation af VVS-artiklerne fra starten af. På den måde du er sikker på, at det bliver udført korrekt.

Vandinstallation til private og til erhverv

Vi udfører både små og store opgaver for private og erhverv. Derfor kan vi helt sikkert også kan hjælpe dig med dine vandinstallationer. Uanset om det drejer sig om udskiftning af toiletter, installation af rør og afløb eller renovering af badeværelset.

Når det handler om vandinstallationer, er det vigtigt at lade en autoriseret VVS-installatør stå for installationerne. Dette sikrer dig ikke kun, at det bliver udført korrekt, så det overholder de gældende regler og krav, men også at forsikringsselskabet dækker skaden, hvis uheldet skulle være ude.

VVS-installatørerne hos Lorentzen & Klok har mange års erfaring med både renovering og montering af vandinstallationer. Vi sætter en ære i god service og et godt håndværk. Derfor anvender vi også kun de bedste materialer på markedet, så du kan være sikker på en holdbar vandinstallation.

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en langtidssikret vandinstallation, eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at kontakte os på 43 64 92 21 eller på lorentzenogklok@hotmail.com.