VVS-Firma Lorentzen & Klok

Velkommen til Lorentzen & Klok VVS-service ApS. Vi er et professionelt og erfarent VVS-firma, som kan hjælpe dig med en bred skare af forskellige arbejdsopgaver indenfor VVS faget. Vi udfører både store og små opgaver for private såvel som virksomheder i Glostrup, Brøndby, Albertslund og Vallensbæk.

Bred skare af kompetencer

Lorentzen & Klok VVS-firma har i tidens løb løst mange opgaver både for private, institutioner, foreninger og virksomheder. Som VVS-firma spænder de arbejdsområder firmaet dækker bredt, og vi kan hjælpe netop jer med alt lige fra renovering af badeværelse/toilet til installation af opvaskemaskine eller komfur.

Lorentzen & Klok er et VVS-firma som desuden også udfører ejendomsservice samt alt i blik- og tagarbejde.

Høj kvalitet i vores VVS-firma

Som medlem af TEKNIQ kan du trygt vælge Lorentzen & Kok VVS-service ApS som dit foretrukne VVS-firma. Som VVS-firma med medlemskab af TEKNIQ har vi gennemgået foreningens kvalitetsstyringssystem. Dette gør, at du som kunde kan være sikker på at få udført et godt og solidt stykke arbejde i højeste kvalitet.

Ønsker du at få et tilbud på netop din VVS-opgave, kan du kontakte os på tlf. 43 64 92 21. Du er også altid velkommen til at sende en mail på lorentzenogklok@hotmail.com.

Jeg glæder os til at høre fra dig og til at give dig en hjælpende hånd med VVS-arbejdet.