Montering af afløb

Er du i gang med renovering af din bolig eller i gang med nybyggeri og skal have monteret nye afløb på badeværelset eller i køkkenet? Så kan du trygt lade Lorentzen & Klok stå for monteringen af dine afløb. Vi er et autoriseret VVS-firma. Derfor kan du være helt sikker på, at alle dine vandinstallationer bliver udført korrekt og med hensyn til de fremsatte regler og krav.

Vi udfører alle opgaver, der har med afløbsinstallationer at gøre. Store såvel som små. Uanset om du skal have monteret afløb i din bolig eller i din virksomhed, så står vi klar til at løfte din opgave. Vi garanterer en service udover det sædvanlige. Vores serviceområder er Albertslund, Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Glostrup og Taastrup.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Udskiftning af køkken- og håndvaskafløb
  • Installation af gulvafløb
  • Udskiftning af tærede afløbsinstallationer
  • Tilstoppede afløb

Ved montering og udskiftning af afløb er det vigtigt, at dette bliver udført korrekt. Du skulle nødig ende med en løsning, der kun holder i kort tid. Derfor er det en god idé at lade en autoriseret VVS-installatør stå for monteringen af dine nye afløb. Så ved du, at de får de rigtige fald, og at afløbet passer til installationen. På den måde undgår du, at afløbene løbende stopper til og derfor skal vedligeholdelses med jævne mellemrum eller helt udskiftes.

Professionel hjælp til montering af afløb

Hvis du oplever dårlige lugte fra dine afløb, kan det være et tegn på, at disse enten er tilstoppet eller trænger til en omgang rensning. Det er en god idé at rense sine afløb med jævne mellemrum for at undgå ildelugtende lugte, men også for at undgå at de stopper til eller skal udskiftes. Du kan nemt selv rense dine afløb, men er dine afløb allerede tilstoppet, kræver det hjælp fra en autoriseret VVS-installatør.

Hos Lorentzen & Klok står vi klar til at hjælpe dig. Hvad end det drejer sig om montering, reparation eller udskiftning af afløb. Skal du bruge hjælp til dine vandinstallationer i Albertslund eller omegn, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på montering af afløb, er du altid velkommen til at kontakte os på 43 64 92 21 eller på lorentzenogklok@hotmail.com.