Installation af centralvarme

Er det på tide at få lavet et eftersyn af det gamle centralvarmeanlæg, eller kunne du godt tænke dig at få installeret centralvarme i enten din bolig eller dit firma? Så er det noget, vi kan hjælpe med hos Lorentzen & Klok. Vi har mange års erfaring med centralvarmeinstallation, hvorfor vi helt sikkert også kan løfte din installationsopgave.

Vælger du at lade os stå for centralvarmeinstallationen, får du en pålidelig og autoriseret VVS-installatør, der sætter en ære i at yde god service og give dig et godt resultat, hvor kvaliteten er i top.

Vores faglige stolthed og professionalisme sikrer dig den bedste løsning på dit behov. Du kan derfor trygt lade Lorentzen & Klok stå for installationen af centralvarme.

Vi køre gerne til Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Glostrup samt Taastrup, fra vores base i Albertslund.

Service og installation af centralvarme anlæg

Centralvarme foregår ved, at der placeres et centralvarmeanlæg et centralt sted i bygningen, hvorfra varmen produceres og fordeles ud til de rum, der skal opvarmes. På den måde får du varme lige der, hvor du har behov for det.

Lader du Lorentzen & Klok stå for installationen af centralvarme, kan du være sikker på, at alt bliver udført korrekt og derved overholder de fremsatte krav og regler. Vi kan hjælpe med centralvarmeinstallation i Albertslund og omegn. Uanset om du skal bruge hjælp til centralvarmeinstallation eller et rutinemæssigt tjek af dit nuværende centralvarmeanlæg, kan vi løfte opgaven.

Ingen opgave er for stor eller lille til os, hvorfor vi både servicerer, reparerer og monterer centralvarmeanlæg. Vi har også mulighed for at stå for installation af fjernvarme i Albertslund & omegn.

For at kunne tilbyde dig den bedste løsning, tager vi udgangspunkt i dine og din bygnings behov i forhold til valg af centralvarmeanlæg og den efterfølgende installation. På den måde finder vi både den rette og mest hensigtsmæssige løsning til din bolig. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder for centralvarme, eller er du interesseret i et uforpligtende tilbud på installation af centralvarmeanlæg, er du altid velkommen til at kontakte os på enten 43 64 92 21 eller på lorentzenogklok@hotmail.com.