Ring til os på

Telefon: 43 64 92 21

Eller skriv til

lorentzenogklok@hotmail.com

Her finder du os

Værkstedsgården 16 ST. TV,
2620 Albertslund​

VVS-Firma Lorentzen & Klok

Velkommen til Lorentzen & Klok VVS-service ApS. Vi er et professionelt og erfarent VVS-firma, som kan hjælpe dig med en bred skare af forskellige arbejdsopgaver indenfor VVS faget. Vi udfører både store og små opgaver for private såvel som virksomheder i Glostrup, Brøndby, Albertslund og Vallensbæk.

Bred skare af kompetencer

Lorentzen & Klok VVS-firma har i tidens løb løst mange opgaver både for private, institutioner, foreninger og virksomheder. Som VVS-firma spænder vores arbejdsområder bredt, og vi kan hjælpe netop jer med alt lige fra renovering af badeværelse/toilet til installation af opvaskemaskine eller komfur.

Vi er et VVS-firma som desuden også udfører ejendomsservice samt alt i blik- og tagarbejde.

Høj kvalitet i vores VVS-firma

Som medlem af TEKNIQ kan du trygt vælge Lorentzen & Kok VVS-service ApS som dit foretrukne VVS-firma. Som VVS-firma med medlemskab af TEKNIQ har vi gennemgået foreningens kvalitetsstyringssystem. Dette gør, at du som kunde kan være sikker på at få udført et godt og solidt stykke arbejde i højeste kvalitet.

Ønsker du at få et tilbud på netop din VVS-opgave, kan du kontakte os på tlf. 43 64 92 21. Du er også altid velkommen til at sende en mail på lorentzenogklok@hotmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig og til at give dig en hjælpende hånd med VVS-arbejdet.

​Firmaoplysninger

Lorentzen & Klok

​​CVR: 86243415

Her finder du os

Værkstedsgården 16 st. tv.

2620 Albertslund

​Vi er medlem af:

​Lorentzen & Klok er ​vurderet 5 / 5 på baggrund af 2 anmeldelser hos Krak.