Ring til os på

Telefon: 43 64 92 21

Eller skriv til

lorentzenogklok@hotmail.com

Her finder du os

Værkstedsgården 16 ST. TV,
2620 Albertslund​

Nyt badeværelse i høj kvalitet

​Skal du have nyt badeværelse, kan vi hos Lorentzen & Klok VVS-service hjælpe dig med renovering af dit gamle badeværelse i Albertslund, Brøndby, Hvidovre eller Rødovre.

Igennem de sidste mange år har vi hjulpet mange mennesker med deres badeværelser, hvilket har givet os erfaring og ekspertise, som gør, at vi kan tilbyde en god og professionel løsning, hvor pris og kvalitet altid passer sammen.

Kvalitetssikring og højt serviceniveau

Hos Lorentzen & Klok VVS-service ApS er et højt serviceniveau og kvalitetssikring efter endt arbejde altid en selvfølge. Efter vi har lavet et nyt badeværelse for dig, sørger vi efterfølgende for at kvalitetskontrollere det udførte arbejde for afslutningsvis at sikre, at alt lever op til dine forventninger.

Du kan dermed altid være sikker på et godt resultat, som lever op til dine forventninger.

Professionel rådgivning om nyt badeværelse

Hvis du i forbindelse med en renovering af dit badeværelse ønsker professionel rådgivning, står vi altid klar. Vi hjælper dig blandt andet med valg af materialer til dit nye badeværelse - herunder fliser og andre elementer, så det matcher din boligstil og dit buget,

Gennem mange års erfaring og omfattende produktkendskab er vi i stand til at yde kyndig rådgivning, så du kan være sikker på at få dig den helt rette løsning.

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på at få en hjælpende hånd, til et nyt badeværelse eller renovering er du velkommen til at kontakte os telefonisk på 43 64 92 21.

​Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at ringe til os på 43 64 92 21 eller bruge et øjeblik på at udfylde opgaven vedrørende et nyt badeværelse herunder, så svarer vi hurtigst muligt. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaoplysninger

Lorentzen & Klok

​​CVR: 86243415

Her finder du os

Værkstedsgården 16 st. tv.

2620 Albertslund

​Vi er medlem af:

​Lorentzen & Klok er ​vurderet 5 / 5 på baggrund af 2 anmeldelser hos Krak.